Apr 12, 2010

Kenapa ya?


Setiap kali balik dari kelas Pendidikan khas-nya, Abil mesti nak lalu atas laluan batu ni. Entah kenapa...



Entah kenapa juga, Abil sangat suka merenung poster filem Clash Of The Titans di papan tanda billboard di simpang jalan keluar kampung. Kebetulan ada hentian trafik di situ. Setiap kali berhenti, tak berkelip matanya. Kekadang, dia berbisik...'dinasour' .

imej google


Entah kenapa, Abil sangat suka melihat gambar pemandangan di laptop ayahnya. Bila dibukakan game online untuk kanak-kanak, langsung Abil tak berminat. Diajar pegang mouse, Abil hanya mahu scroll ke atas dan ke bawah. Baginya, menatap gambar-gambar sebegini lebih mengasyikkan.


AUTISM Pictures, Images and Photos
imej google



3 comments:

keen said...

alamak, awat x option 'like' ek kat blog ko ni...kekekek

norhamimah said...

tula..kalau ada..dah berkali2 aku click button like tu..ehehe..
great entry akak!!

Syahida said...

keen/mot--> button 'like' tu ada..tapi invisible...sape2 yang komen tu, kira dah tekan button 'like' la..hehe..BTW, this is just another normal entry of a SUPERnormal child. glad u guys like it! ;D