Aug 29, 2010

Let's Paint!

Ok. It has been a while since we did our last arts & craft activity. Today, we had another half-an-hour painting session together.

Let's Get Messy!

Mission accomplished. Everybody had fun. Most importantly, Abil successfully focused painting for about 20 minutes. Yippie yeay!!

8 comments:

Amri dan Aishah said...

menarik! berminatnya....

Syahida said...

A & Aishah, cubalah sendiri...memang best! :-)

iCaLoVeZiE said...

Ok. Yang ini saya minat nak buat. tapi malas nak comot-comot. hehehe. Tapi, ayesha besar sikit nanti mesti cuba.

Syahida said...

ica, ayesha dah 3+ kan? dah boleh mula dah sebenarnya....buat yang simple2 je, conteng2 je dulu...bab malas comot tu, mak takleh nak tolong...haha.

akak dulu pun gitu gak, tapi kalau nak buat aktiviti gini, nak tak nak kna tukar mind setting. alas lantai/meja dengan suratkhabar,kalau pakaikan anak apron lagi bagus :-)

Mahani Muhammad said...

wah! seronoknya diorang main dgn colour ni (^_^)

Syahida said...

mahani, betul3x! :D

keen said...

alaaa....apsl x main ms aku ade kat sane..huhu

Syahida said...

masa ko ada x sempat la...kaluttt! :-)