Sep 28, 2010

Jom Jalan-jalan Raya!

Masih dalam mood Syawal, kami jalan-jalan berkunjung raya. Menziarah tuan rumah blog ini dan ini.

Setiap kali berjumpa, memang banyak cerita. Daripada isu autisme, anak-anak, lokasi percutian, pengalaman di luar negara dan macam-macam lagi. Memang kami ada chemistry...hehe.
Sakan kami bergambar di rumahnya. Jom tengok!

Bersama tuan rumah (yang di tengah)

Kepada Makcik Mina, terima kasih daun keladi!


8 comments:

maya amir said...

wahh sonot kan dpt berjumpe.. kite tak sempat2 gi beraya..baru 3 umah jek sejak2 balik dari kg ni..hehe

Syahida said...

maya, kaki dah cedera tu...dok umah diam2 k.nanti melarat encik arjoo gak yang susahhhhh..hehe

YatieJay said...

Wahhh..bila nak beraya umah kitaorg pulak (maya dan yatie)? ; )

Syahida said...

yatie, tu la pasal...bila la nak berjumpa 4 mata...nantila ek, sebab the next two weekend saya takde kat JB la.berkursus di KL. ada masa & rezki nanti kita pm2 eh :-)

keen said...

haaa...dinot ade pose baru ek!

mina said...

Salam Syida,

Alaaa..Syida, janganlah puji melambung, tak pasal-pasal satu badan makcik dah kembang. Buktinya, tengok saja di gambar yang Syida lampirkan. MasyaAllah..malu. Apa-apapun, terima kasihlah sebab sudi bertandang ke cottage kami yang kecil ni. Nanti bila-bila kita boleh sambung sembang lagi ek...:)

Syahida said...

keen, betul la tu..aku sudah ajar dia pose baru...no more peace sign! no more gunting mata..haha

Syahida said...

Makcik, berjaya juga saya pancing komen makcik..hehe.takdelah, tulisan ikhlas dari hati. badan kembang tandanya hati senang.

we love english cottage!hehe