Nov 10, 2010

IKEA lagi dan lagi II

Saya kembali lagi. Sesi 'memanaskan enjin' dimulakan dengan sesi melayan gambar semasa anak-anak saya di IKEA hujung minggu lepas. oh ya, IKEA memang destinasi wajib hampir setiap kali balik rumah mak saya.


pinjam dari google

Jangan buang masa lagi, jom tengok gambar!


oh ya, ini gambar saya dalam sesi belajar minggu lepas (ihsan ANDI Initiative)



6 comments:

keen said...

mmg serupe umh sendiri..huhu :D
yg si maknyer dok menongkat muke tu awat?.ngantuk ar tu dlm kelas...kekeke

ja amran said...

aku pun sgt suka menghabiskan waktu2 di ikea ni, esp waktu org bekerja... tp nnt jenuh mengejar budak2 ni.tp tak penah letak diorg kat smaland :-)

Syahida said...

keen, aku tgh tengok peserta lain demo sbnarnya...pelajar cemerlang mana bley ngantuk..haha
IKEA kan rumah kedua kitorang..hehe

Syahida said...

Ja, time office hour mmg lengang..cukup best. tapi avoid lunch hour..semua pakay2 makan kat cafe dia.
smaland? u shud try..they will surely like it.i think hazeem dah boleh masuk.it's for 3 yrs old and above kalau tak silap. max 1 hour je pun..kalau anak2 aku, confirm 1 hour tak cukup...sokmo takmo balik..huhu

Syahida said...

*pakat2 makan (ooppss..typo)

dila si mama dzariff said...

kak, bantal lady bird tu sangat lawa dan cantik dan gebu dan rasa macam nak beli(stok mengabihkan duit je aku ni)..ingat tak harga dia?