May 8, 2011

Sepetang di Hari Ibu

Agenda hari Ibu, lunch di Sedap Corner. Kemudian, jalan-jalan makan angin keluar asap di Padang Merdeka. "Dah lama tak jogging..." kak Dina mengeluh. Memang betul. Jom layan gambar !

suamiku yang 'comel'

Kesukaan anak-anak, berlari!

Cari benda tersembunyi; dimanakah Nur Syahdina? :)

'Father & Son' time
"Itu bunga teratai.." kata encik suami.

dan mereka terus berlari! fuhh

Dah puas berlari, memanjat pula.

Dah puas berlari, panjat, berjalan.Sekarang, sesi 'baling batu dalam kolam' beramai-ramai

"Mak, ada orang kahwin.." skrip adik Zarif.

Pulang, Marilah pulang..marilah pulang..bersama-sama...

Jom Balik :)


10 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah... seronoknya, berjalan2 bersama suami dan anak2... spend time together. pasti bahagia rasanya.... :-)

Syahida said...

NHNR-> mmg seronok...berpeluh2 kami...mmg qada' sesi riadah 3 bulan..haha

Azma said...

ceria je masing2.. :)

mana gambar maknye? nampak anak2 & hubby je..

Syahida said...

Azma, maknya tukang amik gambo..itu psl takleh nak enter frame..hehe

Mahani@mamahomeschool said...

bestnyer syida keluar jalan2...saya pun dah lama tak keluar beriadah macam ni dgn famili. Suami sibuk je mmanjang...kesian jugak kat anak2. nak bawak sendiri rasa tak larat nak kejar budak2 ni sorang2.

Syahida said...

betul tu mahani, kalau terperap lama2 kat rumah boleh kusut dibuatnya..kalau saya jadi awak pun, mmg jawabnya anak2 jelah yg berlari, saya jd tukang tengok je..hehe

ariana's said...

Suka tengok keluarga bahagia..spend time together ngan family adalah saat paling indah kan..:)

Syahida said...

ya, betul tu kak..mmg puas hati walaupun setakat pegi jogging/jalan2 kat taman..

Edi said...

best!
betul, xyah gi jauh2, janji 'bersama-sama'.. cukup dah.

Syahida said...

yes edi, 'bersama-sama' tu yg PENTING :)