May 20, 2012

Abil Oh! Abil (episod 3)


Seminggu lebih tidak update di sini. 

Don't worry, saya masih di sini. Sihat dan meriah macam biasa. Cuma tak cukup tangan dan kaki untuk update sana dan sini. haha *ayat mengalahkan selebriti

Cuti sekolah hanya tinggal seminggu lagi. Tak sabar rasanya. Boleh lah saya berehat seketika daripada tugas 'supir' dan fokus pada kerja-kerja lain.

OK. saya kongsikan visual-visual ini.


Abil dan Betty.
Masih belum betul-betul mesra. Tapi connection sudah ada.
Scene sebegini bukan selalu boleh dilihat. Sangat mahal. Priceless. Kalau dulu, suruh mengusap Betty pun Abil tak mahu dan lari. Sekarang, sudah boleh main-main walaupun untuk beberapa saat dan minit saja. Malu-malu kucing..meow meow..hehe 


Ini gambar semasa outing sempena harijadi Zarif yang ke-6 tempoh hari.
Adik Zarif memang suka manja-manja dengan abang.  Abil pula masih malu-malu tapi mahu.
Saya suka gambar ni :)))

oh ya, nak tahu apa lagu kegemaran Abil sekarang??


Berulang-ulang kali tengok. Tak jemu-jemu.
Setiap kali mahu dengar atau tengok klip ini, dia akan sebut "Maher Zain! Maher Zain!" hehe

Sekian update untuk hari ini.

Jaga diri. Jumpa lagi!


No comments: