Jul 14, 2012

Bila Abil tiup lilin kek

'Tulang Belakang' saya


Sambutan hari lahir ibu mertua saya. Siaran tertunda lebih kurang sebulan. hehe

Anak-anak saya panggil Tuk Mi. Sudah 59 tahun umurnya. Alhamdulillah, masih sihat.

Seperti biasa, kami raikan hari lahir setiap hari keluarga secara 'mini' dan privacy. Selesa, tenang dan aman.

Kita terus layan visual ok..


Siapa yang tak pandang kamera? Hmm..


Siapa yang tak pandang kamera lagi? Hmm..


Masih tidak memandang kamera? Hmm..


Pandang kamera tak? Yang sorang tu? Tidak! haha


Kali ini, pandang kamera tak? Oh tidak...

Memang cukup susah Nurhan Nabil ni nak pandang kamera.
Sebagaimana susahnya dia nak memberi 'eye contact'.
Tapi takpe, gambar tetap cantik.
Yang penting, happy! hihi


Betty pun nak wish Tuk Mi. hehe


The Cake.


Ok. Siapa yang beria-ia tiup lilin? Nurhan Nabil! haha

Sekian. Salam Sabtu. Ceria selalu!


UNCONDITIONAL LOVE is the BEST treatment. Being "Compassionate, Understanding, Patient and Trustworthy" are QUALITIES that each special needs children NEED, without having to ask for them. Go to 'their world' , feel their frustrations. With all of the above, you will make a world of difference in their lives! They have lots of potentials like US.
~Dr. Charlene Sojico

6 comments:

keen said...

bukan takat abil, cucu yg kaki 4 tu pun same nk tiup gak! haha

syida said...

ha ah la..aku pun baru perasan. cucu kaki 4 tu cucu kesayangan tu, jgn main2 haha..

maya amir said...

biasanye org yang sambut bday tu x makan kek..yg bdk2 yg teruja termasuklah si kucing..heheheh..

shogun_na said...

HAPPY BIRTHDAY Mak Lang, didoakan semoga makin sihat dan makin ceria... Mak Lang yg sgt cool... :)

syida said...

maya, tau xpe..seb baik kucing tu x sama nyibuk makan kek..dapat le tuan kucing membaham lebih sket..hehe

syida said...

ina, kita tlg wakilkan cakap TQ! hehe...nanti akak sampaikan pd MakLang insyAllah..