Jan 7, 2013

UPSR Oh! UPSR (episod 2)


Kak Dina dah besar. Tahun ini, upsr! erk~

Buat masa ni, kami masih cool (konon). Ini pesanan-pesanan kami untuknya;

1. Study dari awal.
2. Bersedia dari sekarang.
3. Elakkan belajar last minute.

Macam sama je pesanan no.1 sampai no.3.haha

Ayahnya dah siap belikan buku kompilasi soalan-soalan tahun lepas (past years'). Kami hantar untuk difotostat pagi tadi. Esok baru siap. Kata ayahnya, biar buat 2-3 kali. Pattern soalan biasanya lebih kurang sama.

Penerbit? Harga? Alamak eh, lupa lak nak catit sebelum hantar ke kedai fotostat tadi.hehe
Sesiapa yang nak info, silalah email saya: syahidayep@gmail.com :)



Kena buat latih tubi selalu.
Habis buku ini, baru beli yang baru, kan?

Salam Isnin semua!

dari facebook


Kisah murid istimewa cemerlang UPSR ---> Klik sini, sini  dan sini.

2 comments:

Mahani@mama homeschool said...

Salam syida,
Anak sulong saya pun UPSR tahun ni. Rasanya kita yg terlebih takut bila anak nak exam nih...anak2 'kool' je...hihi. Apapun...moga anak2 kita beroleh kejayaan yg cemerlang dlm UPSR nanti :)

syida said...

Salam mahani,

Sebaya la anak sulong kita yek :)
InsyaAllah, makbul la doa awak tu. Amiin!