Jul 22, 2013

Monday No Blues!

Semalam,

"Ish..kakak ni dah besar rupanya.." kak Dina bersembang dengan Zarif.
"Laaa..memang la kakak dah besar, baru tau ke?" sambung Zarif.
"Ye la..dah nak upsr rupanya.." skrip kak Dina lagi.

Terbeliak sekejap biji mata saya bila dengar statement kak Dina yang terakhir tu. "Dah nak upsr? Baru sedar?" haiyo (saya bisik dalam hati je) hehe

Hari ni sehingga Rabu, kak Dina ada trial upsr. Rupanya, bila dah trial baru nak 'sedar' yang dia bakal ambil upsr lebih kurang sebulan lebih saja lagi. Haishh..

Anyways,
saya doakan semuanya dipermudahkan untuk kak Dina, trial dan exam sebenar bulan September nanti. Semoga cemerlang. Amiin!




Dina dengan Betty(kiri) dan Betto(kanan)

Eid 2012


Sebelum tidur malam tadi, sempat kak Dina print sekeping gambar Betty. Belum sempat saya bertanya, dia dah jawab "Nak bawak gi sekolah, nak letak atas meja. Inspirasi." katanya. Saya tahu, dia SANGAT rindukan Betty.

Ok, Monday No Blues!

Salam 13Ramadhan :)


2 comments:

ICAZIESYIRA said...

insyirah next year. owh my.. how time flies..

syida said...

yup ica, time flies indeed. how i sometimes wish they were still babies :)