Oct 9, 2013

Hi hi Bye bye!

Assalamualaikum!

Sihat?


imej google

Hampir sebulan tak update di sini.
Memang dah 'bersawang'. Fuhh..
Ini pun entri 'buat syarat' je.hehe
Terkini, saya dan famili sihat belaka. Alhamdulillah.
Rasa macam nak menulis panjang,  tapi dah mode raya Aidiladhala pulak. haishhh


Apa pun, saya akan kembali aktif tak lama lagi. InsyaAllah :)
 Masalah time management je ni sebenarnya. huhu



Tengok la budak bertuah sorang ni.
Duduk dalam bilik diam-diam, dia main cop-cop kat muka, lengan dan kaki.
PAID. betul-betul tengah dahi.
Sabar jelah. hahaha *gelak guling*
(waktu kejadian: sekitar minggu lepas)

Sekian :)))

No comments: