Nov 30, 2014

Oh Nasi Arab!

Saya sekeluarga suka makan nasi arab, lebih-lebih lagi kalau dapat makan yang sedulang tu.
Memang berselera sungguh!

Rezeki Jumaat (yang lalu).
Dapat bersantap makan tengahari di Restoren Wadi Hana Elarabi, JB.

Saya google dan jumpa info di blog Johorkaki.

Wadi Hana Elarabi Restaurant




Selepas menjamu selera, kami rasa nasi arab di sini bukanlah yang terbaik yang pernah kami makan, walaubagaimanapun, secara keseluruhannya, boleh tahan. Kami bagi 6/10 :-)

Yang best di sini, tempat makan yang selesa, very comfy. Macam rumah! Nak duduk di lantai pun boleh, nak duduk makan berkerusi meja pun boleh. Interior design restoren ini memang superb, ala-ala istana pun ye juga. Ditambah dengan layanan mesra staf restoren, alhamdulillah, perut kenyang dan hati pun senang. hehe

Enjoy the pictures!








Kalau tengok menunya, memang rasa nak order semua. Tapi kami order secukup yang nak dimakan saja.  Nak tahu menu-menu makanan Arab yang ada di sini, baca di sini--> blog Johorkaki

Salam Ahad!


No comments: