Feb 6, 2015

Hadiah Hari Jumaat

Alhamdulillah.

Kawan saya hadiahkan ini (gambar bawah).
Memang rezeki Jumaat. Syukur :)


Ok. Lain kali saya bercerita panjang.
Selamat berhujung minggu. Jom sentiasa solat di awal waktu.

Tulisan Dr MAZA: Menghayati Erti Rezeki Allah


Every Gift from a Friend is a Wish for your Happiness. 
(Richard Bach)


14 comments:

hainom OKje said...

Wah.....skin food yeh Shida.....untung ada kawsn yg baik hati

syida said...

hainom, brand laneige ni. alhamdulillah semoga murah rezki kwn sy ni..walaupun pek kecik aje, tp syukurnya ya Allah :)

Puan Kutu said...

Alhamdulillah rezeki!

syida said...

PK, tu la pasal...suker3 :-)

umi alya said...

Pasti mahalkan jenama ini..

syida said...

umi alya, ye kot..sy pun x pandai sgt bab produk2 kecantikan ni.hehe
ni pun baru 1st time nak cuba produk laneige ni :)

Bunda a.k.a KN said...

Alhamdulillah...

syida said...

:-)

Jari Manis said...

kawan JM guan produk ni then beliau syorkan JM guna..bila tgk harga ..glurrpp...x mampu then dia suggest beli di Myeongdong Korea lagi murah

aishah nin said...

Bestnya, rezeki hari Jumaat..hihi

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Bagusnya kawan tu.
Nak kawan dengan dia jugak, boleh?

syida said...

JM, produk ni korea marii..kalo JM ke korea lagi, kasik borong abis2an hehe

aishah nin, alhamdulillah :)

haha Dr Syikin, lai lai...kita menjalin silaturrahim ;p

Mummydearie said...

Alhamdulillah, rezeki tu namanya. Ni bila tengok size tetiba teringat kat online shopping hermo.my :) Banyak sungguh jual Laneige size mini ni tau ^_^

syida said...

mummydearie, sy lak first time jumpa saiz cenggini..nampak sangat ketinggalan tren haha