Mar 2, 2015

Shopping? Jom!

Dah lama tak shopping, online mahupun offline.

Bercakap tentang shopping...



"Setiap orang mempunyai citarasa fesyen tersendiri. Hari ini, terdapat banyak jenama fesyen di pasaran. Tetapi, jarang kita jumpa, satu jenama yang memenuhi kehendak ramai individu. Ada jenama fesyen yang sememangnya terkenal, namun koleksi mereka gagal menepati citarasa majoriti. Jenama yang kurang terkenal pula, kurang berjaya menarik perhatian kerana menawarkan pilihan yang terhad.

Bagaimanapun, koleksi fesyen River Island Malaysia jarang mengecewakan. Ramai menggemari jenama River Island kerana jenama ini terus berusaha untuk memenuhi 'selera' fesyen pelanggan dan sentiasa 'up-to-date'. Pada tahun 2015 ini, River Island tampil penuh bergaya. dengan koleksi musim terbaru yang menawan, untuk lelaki dan wanita.



Apabila bercakap tentang high street fashion, memang tidak syak lagi bahawa River Island adalah jenama nombor satu. Kedudukannya sebagai jenama yang menampilkan koleksi fesyen dengan gaya high street masih kekal utuh nombor satu. River Island kekal popular dan sentiasa disebut-sebut oleh peminat fesyen di seluruh dunia.




Jika anda mahukan jenama yang menawarkan koleksi gaya jalanan terbaik maka ini adalah jenama yang wajib ada dalam wishlist anda. River Island Malaysia menawarkan koleksi fesyen terkini yang berkualiti tinggi, pada harga yang sangat berpatutan. Memiliki koleksi pakaian dan aksesori River Island Malaysia, adalah pelaburan fesyen yang sangat berbaloi! "
Tahniah dan terima kasih kerana membaca :)
Secara peribadi, saya sukakan koleksi aksesori River Island, cantik-cantik. Rasa macam sesuai je untuk bagi reward pada diri sendiri ;p


Life is short. Go Shopping. 

9 comments:

Puan Kutu said...

amboi entry sponser ke ni?untungnya la hsi.hari juga berkenalan dengan jenama sungai ni.hehe

syida said...

haha alhamdulillah :)

oh ya PK, cik zalora kirim salam ;p

Mummydearie said...

Hahaha...macam buat advertorial jerk *_* Cik Lora ni dah lama di hati. Baru je dapat barang Jumaat lepas :)

Dunia Zumal said...

Belanja zumal boleh ^-^

Jari Manis said...

samalah..dah lama x shopping..online or offline...asyik kumpul duit tuk travel je heeee

syida said...

MD, amboi2..ni mesti bff dengan cik Lora ni haha

DZ, insyaAllah...tunggu den jadi mokcik kaya, nnti kita belanja :p

JM, menabung utk travel lagi best!

aryan azra said...

Alhamdulillah..saya ni taktau saya pasal jenama2 ni hehehe

LydSunshine said...

Tak pernah dengar pun butik River Island . Boleh le saya jenguk jap2 lagi.

syida said...

aryan A/Lydsunshine;

moh le kenal2 dgn river island ni..kita pun bukak kaki shopping tp sesekali cuci mata, seronok gak hehe