Jul 24, 2013

L.e.g.o.l.a.n.d lagi

Salam semua :)

..... sambung cerita Legoland.


Rezeki Abil. Sekitar 2-3bulan lepas, pusat terapinya (Happyland) dapat tajaan daripada Maybank. Mereka sponsor tiket masuk untuk special child & seorang parent.

To be fair, suami pun teruslah beli annual pass untuk kami semua supaya kak Dina & Zarif boleh ke Legoland juga. Butir-butir tentang tiket dan sebagainya ---> Klik SINI.

Ini kisah trip kami bersama Happyland ye. Bab-bab seterusnya, trip sendirian berhad ;p




Abil dan saya naik bas. Kejap je, lebih kurang 40min dah sampai.
Abang ni memang suka naik bas. hehe



Ok. Entrance Legoland yang cukup 'glamer'.
Tak sah kalo gi Legoland, takde gambar entrance ni. hehe



Oleh sebab kami masuk dengan tiket sponsored by Maybank, kena tampal stiker je kat baju.

Alhamdulillah, selain tiket masuk free, banyak juga free gift lain.
Dapat 2 backpack, 2 topi, 2 T-shirt, baucer makan bernilai RM50.
Tq Maybank!


 Sejam yang pertama, kami join majlis perasmian replika menara Maybank di Miniland.
Selepas itu,  free and easy. Yeayy!




Orang lain berebut nak ambil gambar dengan clown.
Abil: ada aku kisah? huhu

Ok. Cukup la 'membebel' untuk hari ini. Esok sambung lagi insyaAllah :)

Kami di Miniland. Coming up NEXT!



Jumpa lagi!

2 comments:

dak-eiza said...

wahh dpt sponsor, best laaa
taim ni waterpark dh siap ke

syida said...

dak-eiza, waterpark lom siap lg. kat paper kata insyaAllah bln Okt ni..tunggu ajelah..