Jun 30, 2014

Demam Transformers?

Transformers 4, sedang HOT di panggung sekarang.

Zarif sibuk nak pergi tengok (gara-gara terpesona dengan trailer movie ni haha).
Omputih memang pandai buat trailer. Sesekali, saya pun ternganga terkagum gak tengok. hehe

Saya membesar dengan kartun Transformers. Masa kecik-kecik dulu, adik-adik lelaki saya memang ada seketul robot Optimus Prime, dorang main sampai lunyai. hehe


Movie animasi Transformers pun kami 'layan' berkali-kali, lagi dan lagi. Well, saya 'terpaksa' tengok sebenarnya sebab adik-adik takmo tengok cerita lain, asyik nak pasang tape movie tu saja, sampai hafal dialog. sigh


Berbalik kisah Zarif tadi, cubaannya utk ajak kami ke panggung untuk cerita ini, gagal. hehe
Tak payahlah dik, kita download jelah nanti. Takpun tunggu keluar kat Astro ;p

Rata-rata ramai yang kata movie ni tak berapa best pun. Nak baca review, klik SINI.

imej google




Ini peminat tegar robot-robot Transformers. Siap ada 4 ketul dalam koleksi.
Dua dalam gambar tu, koleksi terkini (hadiah dari pak sedaranya, alhamdulillah).

Sebab tak dapat tengok movie, dia sakan main 'berangan' dengan robot-robotnya.

"Ma, amik gambar robot ni cepat!"
"yolahhh.." dan saya menurut perintah :)




Bab main robot ni, saya paling suka tengok Zarif TEKUN pasang setiap parts. Bukan senang.
Saya tengok aje pun dah penat. hehe

Anak-anak anda suka robot tak?


Sekian :)




No comments: