Nov 15, 2010

My Darling is 9!


This is her about 3 years ago...

and

this is her on her SPECIAL day, 14 November 2010

My darling is already 9!

Alhamdulillah...

Wonderful cupcakes by Edi. *good job u!

A daughter may outgrow your lap, but she will never outgrow your heart.~unknown

6 comments:

ICAZIESYIRA said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkknya cupcake dia! sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa! macam mana nak makan tu? sayang! dia accept order dr jb ke?

eh. lupa. happy 9th birthday dina. :D

Syahida said...

aloo ica...tak tau la plak kalo edi bley deliver ke jb.tapi akak order dari subang jaya je..hehe.kami sambut bday dina kat 'kampung' :-)

macamana makan? kitorang ngap jek..tak sabo2 nak ngap pun sbnrnya..hehe

tenkiu auntie...takde hadiah ke? ;p

Anonymous said...

Cuba ambik gambar akak masa umur dalam 1-2 tahun ,naik basikal depan rumah damansara,macam muka Dina,bezanya mak dia gelap sikit,heh,heh.

Syahida said...

logikla kalau sama pun...satu acuan. mak dia confirm la version gelap...huhuhu

Edi said...

syida, br baca entry u nie.. hehehehe... senyum i tengok muke dina.. so comel!!! bebile turun kampung USJ mehla jln rumah.. bwkla budak2 skali... :)

Syahida said...

haha..lambat la u edi. thx for the compliment..kembang idung k.dina ;p
InsyAllah, ada rezki kami singgah la nanti ke BSP :)