Jan 21, 2011

Interesting Learning Materials

courtesy from google


From Puan Mahani: Mama Homeschool, I got these sites. Feel free to click.


6 comments:

keen said...

aku suke color2 daun pokok tu!

*x tau nk komen ape daa ;P

Syahida said...

haha..aperda...tak tau nak komen,tapi nak komen jugaaakk...anyway, thanx!!

mmg gambo pokok tu colorful, itu psl aku pilih :)

Mahani@mamahomeschool said...

sama2 syida,
gembira bila dpt kongsi semua ni dgn syida dan yg lain2. Harap syida pun dpt berkongsi sama ilmu yg syida ada tu yea!

Syahida said...

Mahani->InsyaAllah ;)

Azma said...

pokok kaler2 tu cantik sangat..

nak g kat seme site tu tp x smpat lagi..kena bookmark la entry ni.. :)

Syahida said...

betol la azma, mmg cantek pokok kaler2 tu..rasa cam nak uat arts and craft buat pokok tu, boleh? :)

silakan bookmark..bila2 free nanti boleh jenguk..hehe