Jul 8, 2013

Aquaria yeayy!


 Ok. Cerita dah 'basi' tapi tetap bersemangat nak tulis entri. hehe

Aquaria, KLCC.
First time saya dan anak-anak pergi ke sana ialah sebelum Zarif lahir.
Lebih kurang 8 tahun dulu.

Kali ini (sebulan yang lalu), kami pergi dengan Zarif.
Tak banyak yang berubah.

Harga tiket?
Boleh tengok sini --> aquariaklcc.com






Abil nampak berminat. Agaknya dia terpegun tengok haiwan-haiwan ni secara live.
Biasanya tengok dari ensiklopedia aje.hehe





Oh ya, introducing Maryam. Anak buah saya yang super ligat.
Reminds me of Abil (masa kecik-kecik dulu).














Keluar dari Aquaria, kami jalan-jalan ke KLCC.
Cuaca sangatla panas. 



Semua khusyuk tengok air pancut di taman KLCC.



Pose terakhir sebelum balik :))

ok bye!

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki bertemu Ramadhan tak lama lagi.
Amiin.

2 comments:

dak-eiza said...

wahh org johor smpi dulu aquaria
kita yg kt Kl pon x pi2 lg hihi

syida said...

dak-eiza,
oitt kna pi cecepat aquaria tu..org johor dah pi 2x dah haha