Sep 19, 2014

Dua Minggu Lagi

"Eiii tak sabarnyaaaa..."
itulah skrip Zarif, berulang kali, sejak dapat tahu yang kami akan bercuti ke PD raya haji ini (insyaAllah).

Alaaa..ke PD aje pun. hehe
Cuma Zarif tak sabar nak 'berkubang' sampai lebam ;p

Trip sempena aidiladha ini nanti hanyalah 'siaran ulangan'.
Kami akan ke hotel yang sama kami pergi tahun lepas.
Cuma kali ni, TukMi dan TukAyah akan join the trip.
The more, the merrier :)

Kali ini juga, saya rancang nak bawa anak-anak tengok ostrich.
Ya, burung unta.

Ostrich Farm, PD.

Sebelum ni, setiap kali ke PD, kami tak pernah sempat singgah ke Ostrich Farm.



imej google

Siapa yang pernah ke sini, sudi-sudikan berkongsi review :)


Salam Jumaat.
Jangan lupa surah Al-Kahfi :)


No comments: