Dec 31, 2014

Awak Kat Mana?

Kat Legoland? Taklahh, kat rumah je. hehe

Ini sebenarnya entri throwback. Dah setahun lebih tertangguh haha.  Sambungan dari entri L.e.g.o.l.a.n.d lagi (bertarikh 24-7-2013). huahuahua (tutup muka)

Inilah namanya 'janji dicapati'.  Saya memang terlupa habis untuk kongsi tentang MiniLand (seperti yang dijanjikan).  Kebetulan, masa buat spring cleaning lappy saya, terjumpa dengan folder gambar-gambar Legoland yang dah siap di-watermark. Bila saya search pada senarai blogpost saya, memang gambar-gambar ni belum disiarkan lagi. huhu

Malu dengan posting yang tertangguh ni sebenarnya. Annual pass kami pun dah hampir setahun expired haha. Tapi takpelah kan, ramai lagi yang belum pernah sampai ke Legoland. Mungkin ini boleh jadi pemangkin dan penyuntik semangat, supaya cepat-cepat datang berkunjung ke sini. hehe

Visual please!






















Memang cantik MiniLand ni.  Kagum tengok bagaimana lego-lego ini dipasang. Mesti memerlukan kemahiran dan kesabaran yang tinggi, kan?

Ini antara binaan dan model-model bangunan yang ada semasa kami berkunjung sekitar pertengahan tahun lepas. Sekarang, mungkin sudah ada binaan-binaan baru.  Kalau nak tahu, kenalah pergi tengok sendiri :)

Ok. Ada satu lagi entri tentang Legoland tak lama lagi (harapnya takdelah tertangguh sampai bertahun haha)

Terima kasih sudi baca blog saya :)




4 comments:

dak-eiza said...

Menarik ek..berhajat gak nak pi tp mengenangkan tiketnya mahai ya amat tangguh le dulu...suh derang kompol duoit sendirik hihi

syida said...

ya betol, tiketnya memang mahaii..sila sila menabung..kami pun dulu korek tabung gak..ni tgh ngumpul semula, nak pi legoland waterpark lak hehe

Jari Manis said...

terigin nak pegi legoland!!!

syida said...

JM, sila..sila..cukup bajet, trus pegi! hehe