Dec 13, 2014

Sabtu yang lesu

Lesu? Apsal lak lesu lesu ni? Siapakah? Kenapakah?

Saya.Yang.Lesu.

Migrain. Flu. Macam.Nak.Demam.

Ujian hari Sabtu. 
Sakit penghapus dosa, insyaAllah.
*kena ulang skrip ni selalu, bagi kuat semangat untuk bersabar menahan sakit*

Apapun, dalam kelesuan, sempat juga saya mengemas serba sikit bilik saya dan anak-anak.
Mini spring-cleaning.

Hati kata nak buat major spring cleaning.
Tapi 'badan' kata nanti dulu, tunggu sihat. huhu

FYI, mengemas ni 'terapi' untuk saya. hehe

Kemas sana, kemas sini. Angkat sana, atur sini. Susun sana, letak sini.
Akhirnya, saya terjumpa ini (cer tengok bawah)



Teringat masa sakan berseminar dan ber-workshop dulu.
Eh, tak lah sakan sangat, tapi sekitar tahun 2010-2011 dulu memang kerap juga saya hadir ke majlis ilmu (berkaitan autisme).

Mungkin seminar di atas ni, seminar terakhir yang saya hadiri. Mungkin.

Rindu pulak rasanya nak ke majlis ilmu lagi.
Kalau boleh setiap minggu nak pergi. haha
*Ya Allah, makbulkanlahhhh*

Eh, oklah nak sambung mengemas ;p

Bercakap pasal belajar/menuntut ilmu ni, baru-baru ni saya berpeluang ke kelas baking.
Wahhhh, syahida yep ke kelas baking? Sungguh menakjubkan, haha
*Kalau nak tahu, I'm a 'zero' in baking tau*

Nanti saya kongsikan ye.

Sekian.

No comments: