Jan 5, 2015

Kenangan di Bayou


Tak lama lagi akan saya kongsikan kisah kami ke Bayou Lagoon Melaka Disember lepas.

Best ke Bayou Lagoon Park Resort?

Tunggu review saya :)




Time Spent With Family is Worth Every Second

2 comments:

Mummydearie said...

Bila baca review, memang teruja nak pergi ke satu-satu tempat tu. Saya ni kalau nak ke mana-mana memang bergantung pada review oranglah. Kalau ada kata tak seronok, terus je cancel plan. Actually tak boleh juga gitukan, kena pergi dulu dan cuba tengok sendiri. Barulah ada pengalaman!

syida said...

saya pun cenggitu gak..ms nak plan percutian, mesti google review dulu..tgk tripadvisor bagai..tp kekdg main redah je walaupun review x brp tiptop sbb faktor bajet haha

so far oklah, pergi mana2 tmpt pun alhamdulillah anak2 enjoy (itu yg plg penting kann?)